Το 1985 φτιάξαμε τον επαγγελματικό μας χώρο στο Γαλάτσι 
     Οι νέες τάσεις της μόδας δεν αφήνουν αδιάφορους, εμάς και τους έμπειρους συνεργάτες μας.
  Για τον λόγο αυτό, ενημερωνόμαστε αρκετά συχνά, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και παρακολουθώντας σεμινάρια σχετικά με τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα μας.
Στο Λούβρο της Γαλλίας, εκπροσωπήσαμε την χώρα μας, δείχνοντας τη δουλειά μας σε 5000 επαγγελματίες κομμωτές, επίσης και στο Abano Terme της Βενετίας και στη Περούτζια της Ιταλίας. 
 Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρουσιάσαμε δημιουργίες μας με θέμα "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ", παρουσία 8000 θεατών, από όλο τον κόσμο.
Ταξιδέψαμε στην Μαλαισία, προσκεκλημένοι του βασιλικού ζεύγους, όπου και παρουσιάσαμε την δουλειά μας για φιλανθρωπικό σκοπό
Παρουσίαση της καινούργιας γραμμής H.C.F. στους Έλληνες κομμωτές: Στο ξενοδοχείο Intercontinental, το 2000 σε συνεργασία με τον Pierre Mollicone (μέλος της H.C.F, Paris) 
Επίσης, έχουμε συνεργαστεί με επώνυμους σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, δημιουργώντας χτενίσματα ανάλογα με τις ανάγκες των επιδείξεων μόδας
 Παράλληλα, αρκετές πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Αλεξανδρούπολη, το Αγρίνιο, η Θεσσαλονίκη, η Δράμα, το Ναύπλιο, η Σάμος, η Ρόδος, η Καλαμάτα, η Χαλκίδα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Καβάλα γνώρισαν από κοντά την τεχνική και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.
    
 Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και με μειωμένες τιμές.
 http://www.vasia-panos.com/